Τρόποι Αποστολής

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα: Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται με την ACS μέσω της GT Elite Courier & με ΕΛΤΑ Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου 600+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-2 ημερών). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Το ohmyhealth.gr  υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών σας με βάση το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας.

Πιο αναλυτικά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

1) Για παραγγελίες άνω των 39 ΕΥΡΩ, η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα έως τα 2 κιλά. Από τα 2 κιλά και άνω η επιπλέον χρέωση είναι 1€ για κάθε επιπλέον κιλό και το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα στο check-out.
2) Για παραγγελίες κάτω των 39 ΕΥΡΩ, η χρέωση για την παράδοση είναι 2.5 ΕΥΡΩ για όλη την Ελλάδα έως τα 2 κιλά. Από τα 2 κιλά και άνω η επιπλέον χρέωση είναι 1€ για κάθε επιπλέον κιλό και το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα στο check-out

Παραλαβή από το κατάστημα: Με τον αριθμό παραγγελίας σας , μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος μας.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με την DHL και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι δύο εργάσιμες ημέρες (ως εργάσιμη ημέρα λογίζεται η μέρα έως και τις 13.00 για αποστολές στο εξωτερικό).

Τα στοιχεία τα οποία θα αναγράφονται στο αποδεικτικό της αποστολής σας (Όνομα/Διεύθυνση/Τηλέφωνο κλπ) μεταφέρονται ακριβώς όπως τα έχετε καταχωρήσει στην ιστοσελίδα μας και δε φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθους κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο παρακαλούμε όπως ελέγχετε τα στοιχεία σας πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 10€ ανάλογα τη ζώνη χώρας και το βάρος και το ακριβές κόστος υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.