Το καλάθι μου

Καλέστε μας: 25520 29174

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 39€

100% ασφαλείς συναλλαγές

Συχνές Ερωτήσεις

Online Αγορές

Γιατί να εγγραφώ στο ohmyhealth.gr ;

Κάνοντας εγγραφή στο ohmyhealth.gr  δημιουργείτε το δικό σας λογαριασμό στον οποίο έχετε αποκλειστικά και μόνον εσείς πρόσβαση ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας. ( Aποθήκευση των στοιχείων παράδοσης – Πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας – Παρακολούθηση εξέλιξης της παραγγελίας σας)

Γιατί να εγγραφώ στο Newsletter ;

Στο ohmyhealth.gr έχουμε διαρκώς νέες προσφορές και καινούργιες παραλαβές προϊόντων. Εγγραφόμενοι στο newsletter του ohmyhealth.gr ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες προσφορές και εκπτώσεις του ohmyhealth.gr.Επιπλέον ενημερώνεστε από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του ohmyhealth.gr για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά, την αισθητική και διάφορες συμβουλές υγείας αλλά και μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα!

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Παραγγελία Online από την ιστοσελίδα μας.
  • Τηλεφωνική παραγγελία: Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 25520 29174 .Καθημερινά από   08:30 – 14:30 (Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή  ΚΑΙ 18:00 – 21:00 )  εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για στοιχεία επικοινωνίας καθώς και του ωραρίου λειτουργίας , θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας μας.

0