Σχετικά με εμάς

To ηλεκτρονικό κατάστημα ΟhΜyΗealth.gr  αποτελεί τη διαδικτυακή προέκταση του φαρμακείου “ΜΑΡΑΣΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ” που βρίσκεται στην Ορεστιάδα με Αριθμό ΓΕΜΗ – 159154621000

Tο φαρμακείο μας στοχεύει στην προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς χάρη στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό του και τη φιλική εξυπηρέτηση.

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα υψηλής ποιότητας για την υγεία και την ομορφιά: παραφάρμακα, βιολογικά προϊόντα, βιταμίνες, καλλυντικά καθώς και προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Αγοράστε τα καλύτερα προϊόντα για την υγεία & την ομορφιά με ένα κλικ.

Το online φαρμακείο μας προσφέρει προϊόντα για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και επαγγελματίες αθλητές. Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο όπως: Avene, Korres, Vichy, Apivita, Frezyderm, Chicco, Solgar, Lanes, Power Health, La Roche-Posay, Physiomer και εκαντοντάδες ακόμη brands. Πριν κάνετε την παραγγελία σας, μπορείτε να εξοικειωθείτε με όλες τις ομάδες των προϊόντων που προσφέρονται, κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε σε όλα τα φαρμακεία. Οι βασικές αρχές της υπηρεσίας μας είναι η αυθεντικότητα των προσφερόμενων προϊόντων και η δίκαιη τιμολόγηση. Συνεργαζόμαστε μόνο με τους αντιπροσώπους των πιο γνωστών εταιρειών, τα προϊόντα μας έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας. Το προσωπικό μας παρακολουθεί στενά το χρόνο διατήρησης και τις συνθήκες αποθήκευσης των εμπορευμάτων. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών προϊόντων. Στην ιστοσελίδα OhMyHealth.gr θα βρείτε πλήρεις και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το κάθε προϊόν. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε καλλυντικά και παραφάρμακα , τα οποία δύσκολα θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

Καλώς Ήρθατε και Καλή Περιήγηση!

Η ομάδα του OhMyHealth